The Stevens

The Stevens purchased this home for the amazing view and the many well-designed areas within the home. However, the kitchen was NOT one of those. The kitchen space available was more than sufficient, but the design relegated everything to the back portion of the area, crowding areas and walk spaces of less than 36” in most places. Former owners had added different features to suit their needs, but none of those alleviated the crowding and inefficient work triangle.

What we did was remove the peninsula and the island. The beautiful oak flooring was filled in where cabinetry had been and then re-finished by Garrett Floor Restorations. We created a whole new island that allowed full movement around and within the area. We moved the sink, the range, the fridge, and the ovens—all to create the fully-functioning, amazing kitchen in the photos below. They chose a beautiful cherry cabinet from Dynasty. Granite countertops were fabricated by Tops in Stone.

Scott Stevens, a professional photographer, snapped photos throughout the process to depict the BEFORE, DURING, and the FINAL outcome of their kitchen remodel. Thanks, Scott!




Back to Featured Customers